Iets te vieren? Uw huwelijksdag, verjaardag, een buurtfestijn of een personeelsfeestje of iets anders? Maak het uzelf en de medeorganisatoren makkelijk door de catering te bestellen. Hierbij kunt u denken aan een overheerlijk stamppotbuffet, een barbecue of een warm en koud buffet. Ter Burg Catering uit Veenendaal verzorgt het graag voor u. Tegen zeer betaalbare prijzen kunt u bij hen catering bestellen die aansluiten bij uw wensen. Ook wanneer u een vergadering hebt waarbij u uw gasten wilt trakteren op een uitgebreide lunch staan ze voor u klaar. Of u hebt een familiebijeenkomst gehad waarbij vele mensen zijn blijven slapen. Natuurlijk laat u ze niet eerder naar huis gaan dan na het verorberen van een goed en stevig ontbijt. De catering bestellen voor een uitgebreid ontbijt behoort eveneens tot de vele mogelijkheden bij Ter Burg. Zowel thuis als bij uw bedrijf verzorgen ze voor diverse gelegenheden iedere gewenste catering.

 

Vele extra’s

Wanneer u catering gaat bestellen bij Ter Burg krijgt u niet alleen het door u gewenste eten. Ook het benodigd aantal borden, bestek en warmhoud-schalen wordt hierbij meegeleverd. En natuurlijk zitten er ook een aantal toebehoren bij. Hierbij kunt u bij een stamppotbuffet denken aan diverse tafelzuren, piccalilly en jus. Behalve de catering is het ook mogelijk om diverse andere extra’s te huren. Een partytent, een rode loper om uw gasten in stijl te ontvangen, glaswerk, tafels en stoelen, diverse soorten drank en een mobiele tap. En hebt u bij een barbecuecatering bestellen geen zin om zelf het vlees om te gaan draaien? Dan komt er toch gewoon een ervaren barbecue kok mee!

 

Diverse mogelijkheden om catering te bestellen

Wanneer u een buffet wilt starten met voorgerechten en/of soepen kan dat natuurlijk ook. En om het helemaal goed af te sluiten bestelt u er ook nog een uitgebreid dessertbuffet bij. U kunt het zo gek niet bedenken of het is bij een catering bestellen via Ter Burg Veenendaal mogelijk. Met of zonder thema en altijd rekening houdend met diverse wensen op het gebied van diëten, allergieën, vegetarisch en zelfs halal. Bespreek gerust vrijblijvend de vele mogelijkheden en overtuig uzelf van de verrassend lage prijzen.